BALKANCI SU NAJGORI MUŠKARCI! Znam da će me svi osuditi, ali nisam vaspitana da perem, kuvam i čuvam decu!

 

Tridesetpetogodišnja žena je odlučila svima da otkrije kako se oseća povodom muškaraca sa Balkana.

 

“Znam da ću dobiti hiljadu osuda ali nije me briga. Muškarci sa Balkana, grozni ste! Imam 35 godina i 9 veza iza sebe. Od tih veza, tri su bile sa strancima – Palestinac, Šveđanin i Italijan za koga se i udajem ove godine”, počela je svoju ispovest žena koja je želela da ostane anonimna.

 

“Ostale su sve bile sa Srbima i Bosancima i svi su me tretirali kao roba, a ne kao ženu koju vole i poštuju. Svi do jednog su bili nevaspitani, kao po šablonu. Kao da su ”vaspitani” da žena kuva, pere, sprema i rađa decu. Ako može i da ćuti, pritom. Frajer ne daj bože da u javnosti pokaže neku nežnost, ne smeš pred drugarima balvanima ispasti emotivan i zaljubljen”.

 

“Moje veze sa strancima – učinili su da povratim samopouzdanje, veru u muški rod i da se osećam kao žena koja je dostojna ljubavi i sreće. Momci, potrudite se malo! Mame i tate, vaspitavajte i dečake i devojčice na isti način i učite ih da poštuju jedni druge! Učite ih da pokazati ljubav i nežnost ne znači biti slab i, pobogu, naučite makar osnovnoj kulturi”, završava ona.

DEVOJKA MOG BRATA JE BOLESNO LJUBOMORNA! Videla je naše fotke iz ludog provoda, napravila skandalozan potez, a on je ostao sa njom!

(Kurir.rs/, Foto: Profimedia)

Facebook Comments
Tags: