Apsolutni vladar Instagrama: Pogledajte kako živi mladi princ iz Dubaija

POPULARNI PRINC HAMDAN BIN MOHAMMED BIN RASHID AL MAKTOUM KOJI IMA 34 GODINE JE APSOLUTNI VLADAR INSTAGRAMA, GDJE GA NA OVOJ DRUŠTVENOJ MREŽI PRATI VIŠE OD PET MILIONA LJUDI.

On je inače sin i popularnog šeika Mohammeda bina Rashida al Maktouma koji je premijer UAE, vladara Dubaija i jednog od najvažnijih biznismena na Bliskom Istoku.

2008.godine, njega je otac imenovao svojim prijestonasljednikom, unatoč tome što je starijeg brata imao koji je sedam godina poslije preminuo od srčanog udara. Fazza je predsjednik i izvršnog vijeća Dubaija te predsjednik sportskog saveza Dubaija, ali uz silne obaveze ostane mu vremena za mnogobrojne aktivnosti, kao i hobije kojima se voli na društvenim mrežama pohvaliti, navodi index.hr

Inače, Fazza se u slobodnom vremenu bavi jahanjem, biciklizmom, padobranstvom, piše i pjesme ponekad.

Pogledajte samo neke od fotografija:

“Hamdan Bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum je sin Sheikha Mohammed bin Rashida Al Maktouma i Sheikha Hind bint Maktoum bin Juma Al Maktoum, starija supruga Mohammeda. On je drugi sin njihovog djeteta i četvrta djeca svoga oca. Hamdanov stariji puni brat bio je šeik Rašid bin Muhamed.”

“Hamdan Bin Mohammed al Maktoum školovao se u Dubaiju u Rashid školi za dječake, a zatim u Dubai školi vlade. Studij je nastavio u Velikoj Britaniji, gdje je diplomirao u Sandhurstu 2001., a kasnije pohađao Londonsku školu ekonomije. U intervjuu s Visionom opisao je kako ga je Sandhurst naučio važnost samodiscipline, predanosti, vrline, odgovornosti, izdržljivosti, razumijevanja, timskog rada, prijateljstva i prednosti teškog rada.”

“Hamdan je imenovan za predsjednika Izvršnog vijeća Dubai u rujnu 2006. Dana 1. veljače 2008. godine imenovan je kao prestolonasljednik Dubaija. Kao novi nasljedni princ, imenovao je nove ključne osobne i financijske savjetnike kao što su globalni ekonomist i tajkun hedge fonda iz HN Capital LLP-a. U srpnju 2009. imenovan je za predsjednika sveučilišta Hamdan Bin Mohammed Smart, bivšeg e-sveučilišta Hamdan Bin Mohammed. On je ujedno i voditelj ustanove Sheikh Mohammed bin Rashid za mlade poduzetnike, a sjedi na Dubai sportskom vijeću i centru za autizam u Dubaiju.”
(instagram,wikipedia,dobardan.info)

Facebook Comments