ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ JE DONELA JEDNU VAŽNU ODLUKU SA DEČKOM, A NJEN STAV O UDAJI IZNENADIĆE MNOGE!

O ljubavnom životu Anastasije Ražnatović se ne zna skoro ništa, osim što su mediji došli do informacije da je njen izabranik već duži vremenski period Đorđe Kulić iz Novog Sada.

Reći ću samo ovo o našem odnosu: zajednička je želja da našu ljubav posvetimo samo nama. Davno sam odlučila da o svom ljubavnom životu ne pričam javno, pa će tako biti i ovog puta – izjavila je ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović za Informer, a iako njen brat Veljko uskoro staje na ludi kamen, ona sama o ovom važnom životnom koraku u svom životu ima potpuno drugačije mišljenje.

Što se mene tiče, ne razmišljam još o udaji jer želim da se ostvarim u muzičkim vodama. Naravno da bratu želim svu sreću i da sam uvek tu da podržim njegove odluke, što ste imali prilike da vidite kroz sve ove godine – kaže dalje Anastasija, a potom priču zaključuje rečima:

– Smatram da ne postoje godine kada treba da se venčate. Neko je zreo sa 20 godina i spreman za taj korak, a neko ni u tridesetim nije zreo za brak. Ne postoji univerzalno pravo vreme da svako u toj i toj godini treba da stane pred oltar – smatra vlasnica hita “Savršen par”.

(Pulsonline.rs / Hellomagazin.net)

Facebook Comments