Ana Sević rekla kćerki da joj je tata povrijedio nogu: Darko se napokon vidio sa Lorenom, a ona je htjela da vidi samo jedno!

Folker Darko Lazić poslije tri mjeseca vidio je kćerkicu Lorenu ali preko video poziva. Naime, Ana Sević je smogla snage i otkrila maloljetnoj Loreni da je Darko u bolnici, te da mora da liječi povrijeđenu nogu, a njihova kćerka je nakon tog saznanja izrazila želju da vidi oca, sa kojim se zadnji put srela krajem septembra ove godine, tačnije mjesec dana prije nego što je imao udes.

“Prava istina je ta da se Darko posljednji put sreo sa kćerkom mjesec dan prije udesa. Iako je često boravio u Beogradu, nije mu padalo na pamet da pozove Anu i svrati da vidi dijete”, kaže izvor i otkriva kako je Lorena saznala da joj je tata u bolnici.

“Ana nije otkrivala Loreni detalje teške nesreće jer smatra da je ona još mala da bi to razumjela i nije željela da joj stvara traume, ali joj je rekla kako je tata povrijedio nogu, te da je sad u banji na liječenju. S druge strane, nakon što je saopštila kćerkici da se Darko nalazi na Institutu “Selters”, Lorena je poželjela da se čuje sa njim. Ana ih je spojila preko video-poziva, a Lorena ga je odmah pitala kako mu je noga i tražila da joj pokaže zavoje”,

Kako bi je utješio, on joj je rekao da će biti dobro i da jedva čeka da mu dođe u posjetu.

Međutim, kada je Ana riješila da Lorenu odvede u Mladenovac kod Darka on nije imao vremena za njih.

“Ona ga je pozvala i pitala kad bi bilo najbolje da dovede Lorenu, pikirajući ponedjeljak, jer bi tada uspjela da uskladi sve obaveze koje ima. Darko joj je rekao da baš taj dan nije najbolji za Lorenin dolazak, jer se tada u njegovom apartmanu nalazi djevojka Marina”, otkriva izvor.

“Ana je predložila da se čuju i dogovore neki drugi dan, na šta je on pristao”, kaže izvor.

(Kurir)

Facebook Comments
Tags: ,