Aleksandra će doživjeti nervni slom: David cijelu noć proveo sa Anom Korać, razmjenjivali nježnosti i na kraju pao poljubac!

Ova noć je bila posebno vrela za Anu Korać i Davida Dragojevića, koji se tokom cijele žurke koju je organizovao Veliki šef, nisu razdvajali. Oni su strasno plesali, njihali se u ritmu, mazili i uvijali jedno oko drugog, od prvog momenta kada se u Bijeloj kući začula muzika. Ana mu je čak izjavila i ljubav, a David je nekoliko puta prešao rukom preko njene zadnjice, uhvatio je za butinu, ali i ljubio u obraz.

Kada su svi zadrugari već bili na izmaku snage, Dragojević je ponovo zaplesao prljavi ples sa svojom cimerkom. Nekoliko puta joj je dodirnuo usne prstima, a bili su i na milimetar od poljupca.

David je u jednom trenutku prenio Koraćevoj informaciju da zadrugari spekulišu da je između njih pao i pravi poljubac, pa su se oboje nasmijali.

Dragojević je čak u nekoliko navrata pokušao da poljubi svoju cimerku, ali je Koraćeva vješto izbegavala pa ju je poljubio u vrat.

Aleksandri Subotić, koja je diskvalifikovana jer je udarila Minu Vrbaški, neće biti svejedno kada bude vidjela šta njen dragi radi sa drugom djevojkom.

Facebook Comments