Aco Pejović nikad iskrenije o paru koji intrigira javnost: Kumovao je Priji i Filipu na vjenčanju, pa otkrio kome je od njih dvoje upala kašika u med…

Ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” je u svom prazničnom izdanju ugostila popularnu pjevačicu Aleksandru Prijović, a tom prilikom je mlada zvijezda gledala prilog u kom je o njoj govorio njen kum Aco Pejović.

– To neko prvo upoznavanje je bilo kada je bila u jednom takmičenju, a poslije smo se na nekim nastupima viđali. Glavno upoznavanje je bilo kada je počela da se zabavlja sa Filipom, bili smo na jednoj proslavi i ja sam vidio ta dva pogleda i rekao mu “Stavi prsten i vodi je kući”. Mislim da je oboma kašika upala u med, oboje su stvoreni jedno za drugo, sa energijama i razmišljanjem, pogotovo sad kada je Aleksandar došao. Ona je sjajna majka, Aleksandar je pravi primjer dječaka kako beba raste i treba da bude odgajana. A i naravno Fića je pravi tata i to radi kako treba. Ja dajem savjete, imam iskustva, ali mislim da oni sami treba neke stvari da otkriju – rekao je pjevač.

Aco je rekao da je Aleksandra drugačija na televiziji i da se u privatno životu mnogo više šali nego kada se upale kamere.

– Ona je na televiziji sva po notama, a inače je privatno neko ko je jako duhovit, malo je drugačija, što je i normalno. Ja uvijek volim da kažem da je zezanje, sve se tjera na cirkus – objasnio je Pejović.

Facebook Comments