Zinedine Zidane: “Mora se čestitati ekipi na drugom finalu za redom”

“Znali smo da ćemo se morati boriti, ali ostali smo mirni i strpljivi, tako da smo dobili naše šanse”, izjavio je trener Real Madrida.

Zinedine Zidane dao nekoliko izjava nakon prolaska u finale

Nakon završene utakmice protiv Atletico Madrida na Vicente Calderonu i prolaska Real Madrida u finale Lige prvaka, Zinedine Zidane je dao nekoliko izjava

“Znali smo da ćemo se morati boriti, posebno na početku, oni su vrlo dobro počeli utakmicu. Nakon primljenih golova počeli smo igrati našu igru i Karim, Kroos i Isco su zasluženi za gol.”
“Odigrali smo daleko bolje u drugom poluvremenu. Mi smo sretni što smo izborili finale i ponosan sam na ekupu. To je vrlo dug put i cijeloj momčadi treba čestitati jer su to napravili drugu godinu za redom.”
“Finale protiv Juventusa je posebno, oni su mi dali sve, ali ja se nalazim u Real Madriu. U klubu moga života. Idemo pobijediti još tri utakmice u ligi i onda ćemo razmišljati u finalu.”
“Sve ovo što smo postigli je isključivo zasluga mojih igrača koji su radili mnogo da bi bili ovdje gdje jesu. I više nego zasluženo smo u finalu, prezadovljan sam.”
“Poenta nogometa ne leži u tome tko će zabiti pogodak. Pogledajte samo Benzemu i njegov večerašnji performans. Prezadovoljan sam Benziminim izdanjem večeras. Večeras mu je samo nedostajao pogodak, ali stvarao je šanse. Generalno, zadovoljan sam sa cijelim timom i jako sam sretan.”
“Iskreno, ne mogu se sjetiti koliko je protivnika Benzema ostavio iza sebe. Imali smo poteškoća na otvaranju utakmice, ali oporavili smo se nakon magije Benzeme i Isca.”
“Nismo se zabrinuli nakon drugog primljenog pogotka. Znali smo da i dalje imamo sve u svojim rukama i da nam je potreban samo jedan pogodak kako bi stvari okrenuli u našu korist.”
“Pretpostavljam da će onaj koji igra manje biti i manje zadovoljan, ali ja ću učiniti sve da se svaki igrač osjeća važnim elementom ovog kluba.”

 

Comments

comments

Tags: