ŠPANSKA REPREZENTACIJA PUCA PO ŠAVOVIMA: Pique bio primoran sprječavati tuču na treningu!

Prvak svijeta iz 2010.godine i prije ovog prvenstva je spadao u red glavnih favorita da to ponovi,međutim atmosfera u svalčionici je sve lošija. Frka u reprezentaciji Španije je dostigla vrhunac nakon promjene selektora! Gerard Pique morao je da razdvaja kapitena reprezentacije Sergia Ramosa i predsjednika Fudbalskog saveza Španije Luisa Rubialesa, prenosi Sport!

Razlog sukoba je odluka prvog čovjeka španskog fudbala da otpusti Julena Lopeteguija sa mjesta selektora “Furije” pošto je dogovorio dolazak na klupu Real Madrida nakon Mundijala.

“Ramos i Rubiales su se unijeli jedan drugom u lice, niko nije udaren ali su izrečene strašne stvari, vikali su kao ludi”, prenose španski novinari. “Tenzija je bila nevjerovatno velika, toliko da je morao da ih razdvaja Pique da ne bi došlo do tuče.”

Bili su među prvim favoritima na Mundijalu, sada sve puca po šavovima. Nema sumnje da je sve ovo uzdrmalo Špance ,međutim velika je to ekipa sa odličnim igračima, i trebali bi da iz ovog svega izađu kao pobjednici.

(Sport.ba)

Comments

comments