SLOBA, KIJA I LUNA SU SE DOGOVORILI KOLIKO ĆE SE VIĐATI POSLE ZADRUGE

Dok zadrugari čekaju večerašnje izbacivanje nekog od učesnika rijalitija, u toku su pitanja novinara, a Kija Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović su, kao i uvek, bili najinspirativniji pripadnicima sedme sile.

Ogavno mi je uopšte da mislim na to što će Sloba biti sa nekom devojkom napolju. Volim ga i dalje, ali razum je jači, i ne postoji više apsolutno ništa što bi mogao da uradi da bih mu oprostila. Međutim, ja ne mogu protiv toga da me ne povređuje i sama pomisao da će biti sa nekom devojkom napolju, pa bila to Luna ili neka druga. A sa Lunom će sigurno bar jedan seks pasti – pecnula je Kija bivšu ljubavnicu svog supruga.

Luna Đogani

Pre će pasti sa tobom – odbrusila joj je Đoganijeva, time stavljajući do znanja da se neće viđati sa Radanovićem,

Žao mi je što je Kristina rekla da ne želi da ostane čak ni prijatelj sa mnom nakon svega, ali moraćemo da se vidimo barem još jednom nakon izlaska iz “Zadruge”, ako ćemo već završavati to što imamo – aludirao je Sloba na brakorazvodnu parnicu.

Na pitanje novinara o tome da li bi prešao preko ponosa ako shvati da voli Kiju, Radanović je odgovorio:

Kija Kockar i Sloba Radanović

Ako srce kaže da treba da budem sa njom, ja ću joj to reći i pokajaću se iskreno. Mene uvek vodi srce – bio je kratak Sloba.

(Pulsonline.rs)

(Hellomagazin.net)

Comments

comments