SLOBA IPAK NIJE ODOLEO! Sve je otkriveno, IMAO S*KS sa Kijom sinoć u hotelu!

U šest ujutru svi mislili da su otišli da spavaju, a oni vodili ljubav.

Supružnici Kristina Kockar i Slobodan Radanović noć u hotelu koju su od Velikog šefa dobili na poklon za prvu godišnjicu braka iskoristili su da prave dete! Naime, čim su se osamili, između njih dvoje su se očito rasplamsale stare strasti, pa su se sakrili u toalet, koji nije pokriven kamerama, kako bi mogli da vode ljubav.

Iako se to nije moglo videti, Kijine i Slobine reči pre i posle samog ljubavnog čina i te kako ukazuju na to da je između njih bilo bliskosti. Dok su imali romantičnu večeru za stolom, njih dvoje su uživali u razgovoru i zamišljali šta bi se dogodilo kada se ne bi vratili u “Zadrugu”, već kada bi ostali nekoliko poslednjih dana rijalitija u hotelu.

– Zamisli kažu nam: “Do kraja rijalitija ćete biti ovde”. Šta da radimo ovde? – upitao je Sloba, a Kija mu je kao iz topa odgovorila:

– Da pravimo decu!

– Da, to sigurno! – rekao je Radanović.

– Što, baš top, ima kamera na svakom koraku. Imamo reflektore, tako se prave deca… – rekla je Kristina, a potom zapevala svima poznate stihove pesme “Kako se prave bebe” grupe Vampiri.

Kada je došlo vreme za spavanje, negde oko šest ujutru, oboje su se zaputili u spavaću sobu, gde je bio postavljen veliki bračni krevet samo za njih dvoje. Pošto je kamera snimala spavaću sobu, njih dvoje su iskoristili priliku i dohvatili se u toaletu, a za to vreme na snimku se mogao videti prazan krevet. Očito da se Kija i Sloba nisu šalili kako će da prave bebu, već su, karikirajući datu situaciju, pokušali samo da skrenu pažnju sa toga.

Kada su posle izvesnog vremena legli u bračni krevet, pravili su se kao da se ništa nije desilo, a Radanović se nakon desetak minuta požalio da mu je loše, da ga muči alergija i da mora da izađe iz spavaće sobe jer ne može da diše. Sloba je jutro dočekao na kauču u dnevnoj sobi, a njegova žena Kija sama u bračnom krevetu. Ipak, nakon buđenja oboje su bili vidno raspoloženi, nasmejani i veseli. Poslužen im je romantični doručak, za kojim su cvrkutali i smejali se.

(Srbijadanas)

Comments

comments