Sin letvom pretukao oca, a zatim ga i pokušao zapaliti

Težak slučaj porodičnog nasilja zabilježen je u Požegi, na području Hrvatske, gdje je sin premlatio svog oca, a zatim i pokušao zapaliti.

Oko 21:30, u Ulici Vilme Nožinić, došlo je do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna između oca i sina, neslužbeno doznaje Pozega.eu.

Otac je u sukobu povrijeđen, a sin je naknadno pokušao zapaliti oca i obiteljsku kuću u kojoj žive. Hitna pomoć prevezla je oca u požešku bolnicu, a policija je sina privela na obradu.

Glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske potvrdila je da policijski službenici imaju određena postupanja i da provode obradu nad jednom osobom koja se dovodi u vezu s tim događajem.

“Policija je ovdje često. Sin tog jadnog oca ima problema s drogom i otprije je već poznat policiji. Navodno je oca izudarao letvom po glavi”, pričaju susjedi.

Dežurni hirurg u požeškoj bolnici, prim. dr. sc. Drago Gašpar, potvrdio je kako je u bolnicu primljena jedna starija osoba kojoj je pružena liječnička pomoć te da je zbog težine i više zadobivenih ozljeda na glavi zadržana na bolničkom liječenju.

(radiosarajevo.ba)

Comments

comments