Severina o svojoj majci: Evo sta joj se desilo nakon poroda sa mnom

Jučer je širom svijeta obilježen Majčin dan, a običaj je da se majkama koje su nas rodile i othranile pokažemo mali znak zahvalnosti, bilo putem raznoraznih poklona, simpatičnim gestama ili lijepim riječima.

Objavom fotografije iz djetinjstva na kojoj se Severina nalazi u društvu majke pjevačica je raznježila svoje fanove, koji su se pridružili čestitkama za Majčin dan, a neki se nisu mogli suzdržati a da Severini ne pokažu koliko ih je ganula svojom porukom.

“Bila je 5 mjeseci u komi nakon poroda sa mnom, ali je preživjela i odmah me naučila da može i ‘umrijeti zbog mene, kao i ja za sbog sina, ali da će biti sretnija, puno sretnija da živi za nas… Hvala ti, mama… na svemu”, napisala je Severina ispod fotografije koju je objavila na Instagramu.

Nažalost, Severina je u mladosti ostala bez oca, zbog čega je veoma povezana s majkom koju nerijetko javno hvali te joj čestita rođendane na društvenim mrežama.

Izgleda kao djevojčica: Severina objavila selfie i oduševila fanove

Severina Kojić razveselila je svoje fanove na Instagramu novom fotkom.

Pjevačica se fanovima javila sa snimanja jedne reklame te napravila selfie koji ih je zaista oduševio.

Iako je Severina uvijek besprijekorno našminkana, na ovoj fotki, po tvrdnji svojih fanova, posebno blista i izgleda jako mladoliko.

Iako je u aprilu napunila 46 godina, na njezinom licu nema tragova starenja ni bora, a nova boja kose joj odlično stoji.

“Izgledaš kao djevojčica”, napisala joj je jedna obožavateljica, dok se ostatak njenih pratitelja s Instagrama složio da Severina iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje.

(radiosarajevo.ba)

Comments

comments