PSOVAO JOJ MATER I PRIJETIO: Nikad žešća svađa između Kije i Slobe podigla sve zadrugare na noge, gurali se…

Prošle noći u toku pitanja gledalaca izbila je do sada najveća svađa između Slobe Radanovića i Kije Kockar. Ovi ukućani su razgovarali za stolom u dnevnoj sobi za vrijeme reklama, a zatim je nastao haos.

U jednom trenutku Kija je gađala Slobu flašom i lupala vratima od Bijele kuće, a obezbjeđenje je munjevito reagovalo zbog svega ovoga, ali i zbog gurkanja među njima.

– Brate strefiće me srčka zbog tebe, zbog nerviranja. Što lažeš? Lažeš! Ajde ti iznesi šta smo pričali. Ajde ustani i sve reci! Što ne ustaneš? Ajde sada kada dođe voditeljka sve reci! Što ne kažeš ovo drugo o čemu smo pričali? Jao kako si jadan! To je suštinski zašto si ti ološ, zato je prevara tvoja najmanji problem za to što radiš sada i praviš budalu od mene! – govorila je Kija Slobi.

– Šta ja pričam? Aj pričaj više! Kakve stvari ja radim? Kakva srčka, nemoj ti meni da pominješ neke srčke! Ti si spremna na sve! Reci šta hoćeš, zabole me d*pe! Koje moje riječi? Ja svoje stvari ovdje priznajem. Ti možeš da lupiš bilo šta da sam ja izgovorio. Ti znaš da ja znam istinu, to je cijela priča! Ti praviš budale od svih nas! – rekao je Radanović.

Ova posljednja rečenica Kristinu Kockar je jako pogodila, zbog čega je počela da viče na svog supruga i da mu cijepa crtež koji je u tom trenutku crtao dok su razgovarali.

– Ja pravim budale? Ja pravim? Hoću da cijepam! Evo cijepam! Degenerik si ti i lažov jedan, lažov! Crkni! Lažovčino što ne kažeš šta si mi pričao! Što ne kažeš? – vikala je Kija.

– Budalo jedna! Marš u pi*ku materinu, j*bem li ti mater lažljivu! Marš u pi*ku materinu, da ti j*bem mater ja lažljivu! G*vno jedno, ako progovorim neće te Dunav oprati – govorio je Sloba.

– Stoko jedna lažljiva! Mrzim te! Jedva čekam da te ne vidim više nikada! Ovdje mene ljudi napadaju mjesecima zbog tebe! Prevarantu! Gurnuo si me! Kako te nije sramota? Ti treba da kažeš, a ne ja! Stoko jedna lažljiva! Marš u pi*ku materinu! Trebala sam odmah u pi*ku materinu da te otjeram! Stoko jedna! Reci ti da sve priznaješ, neću ja da kažem! Ajde reci šta smo pričali! Neću da kažem, on treba da kaže! Pi*ko jedna! Boli me k*rac! On zna! Treba da te bude sramota! Volim te jadniče! P*ši k*rac! Pomoli se još pet puta pred spavanje, trebaće ti! Ja ispadam bijednica. Ja lažem, a ti naivan Sloba. Niko ne zna ono što smo pričali, niko! Ja hoću njega da čujem! Gadi mi se! – pričala je Kija.

Sve ovo gledala je i Luna Đogani, Slobina djevojka, zajedno sa ostalim ukućanima, a u jednom trenutku imala je i zanimljiv komentar.

– Ništa joj ne vjerujem. I njemu i njoj, pravite nas budalama! – bile su Lunine riječi.

ekskluziva.ba

Comments

comments