PROGOVORILA O VELIKOJ TAJNI! Dok je Sloba sa suprugom u HOTELU, Luna u SUZAMA, otkrila VAŽNU STVAR

Sloba Radanović i Kija Kockar danas proslavljaju godišnjicu braka iako više nisu u emotivnoj vezi, a ovaj potez šokirao je Slobodanovu trenutnu devojku, Lunu Đogani, te je rešila da raskine sa njim, ovaj put konačno.

Dok njih dvoje sami večeraju u hotelu i uživaju u razgovoru, Luna je potpuno slomljena.

Milan Milošević otkrio je Drvetu mudrosti šta je Đoganijeva rekla nakon što je on izašao sa svojom suprugom iz “Zadruge”.

– Ona je prelomila da više ne želi da ga vidi. Potpuno je razočarana što je on tako lako otišao sa njom, nakon svega što mu je ona uradila. Potpuno je slomljena. Uspeo sam da saznam da postoji neka stvar koju znaju samo Luna, Kija, Sloba i Filip Đukić, i da joj zato nije jasno da je Slobodan otišao sa njom iako to zna, pokušaću da saznam preko Filipa o čemu se radi već večeras – iskren je bio novinar.

Nakon njega, oglasila se i Luna sama, kada se obratila Drvetu mudrosti otkrila je sledeće:

– On je svojim delima pokazao da ja nisam osoba koja treba da bude pored njega. On je sada tamo gde treba, sa svojom suprugom. Ja sam se sada jako razočarala u sve i ne postoji ništa što može ovo da poboljša i to će tako ostati – na ivici suza govorila je blogerka.

Nema sumnje da će doći do žestoke svađe između Lune i Slobe kada se on vrati, a do tada, OVDE možete pogledati šta supružnici rade u hotelu.

(Srbijadanas.com)

Comments

comments