Pomirili su se poslije 10 godina na dženazi Sinana Sakića, a evo šta Dragana sada kaže o njenom odnosu sa Miletom Kitićem!

Prerani odlazak Sinana Sakića okupio je ponovo na jednom mjestu preostale članove legendarnog “Južnog vetra”, koji su se dostojanstveno i emotivno oprostili od svog kolege.

Tom prilikom, kako smo tog dana i objavili, Dragana Mirković i Mile Kitić ponovo su uspostavili komunikaciju nakon decenije ćutnje.

Zvijezde čuvene “fantastične petorke” su nakon dženaze upriličili i druženje na kome su evocirali uspomene na dane koje su proveli zajedno pa su i objavili nekoliko fotografija nakon kojih je svima postalo jasno da su sve razmirice daleko iza njih.

Na žalost, povod našeg viđanja je bio mnogo tužan, a što se Mileta i mene tiče, sigurna sam da bi uspostavili komunikaciju i mnogo ranije da smo imali prilike da se sretnemo. Sve nas iz “Južnog vetra” vezuje mnogo lijepih uspomena, veliko i iskreno prijateljstvo, a to je mnogo jače od svega što se desilo u međuvremenu, što smo i pokazali – kaže ovim povodom Dragana.

(Ekskluziva.ba)

(Hellomagazin.net)

Comments

comments