OGROMNI PROBLEMI ZA ENGLESKU: POVREDA KLJUČNOG IGRAČA NA SAMOM POCETKU?

Ogromni problemi za Englesku. Ozlijedio se ključni igrač i nije se pojavio na treningu. Velike zabrinutosti na licima engleskih navijača. Engleski napadač Marcus Rashford je propustio još jedan trening u pripremama za utakmicu na Svjetskom prvenstvu protiv Tunisa u ponedjeljak.

Rashford je dobio udarac prije nego što je tim letio u Rusiju, a jučer je bio zadržan na prvom treningu Gareth Southgatea u zemlji.

Manchester United je ugušio sve glasine koje se tiču njegove ozljede, ali sada se opet nije pojavio na treningu, već drugi Engleski trening, a umjesto toga će provesti zasebne priprmne radove u timskom hotelu.

Rashfordova odsutnost podrazumijeva s ekao oprez, iako bi ovo moglo naštetiti njegovim šansama da započne utakmicu u skupini G protiv Tunisa u Volgogradu.

20-godišnjak je u konkurenciji za početnu postavu sa Manchester Cityjevim Raheem Sterlingom, koji je bio igrač utakmice u prijateljskoj utakmici Engleske protiv Kostarike.

Rusija i Saudijska Arabija otvaraju Svjetsko prvenstvo u četvrtak u 17 sati, ali Engleska igra tek u ponedjeljak.

Southgate se bez sumnje nadao da će uspjeti da izbjegne daljnje ozljede dok je Rusiji ovog ljeta, ali to nije išlo po planu, jer se Marcus Rashford žalio za ozljedu koljena nakon što je zadobio taj udarac,prenosi svijetkladjenja!

Comments

comments