NEYMAR PRIZNAO: NAJVIŠE MI FALI OVO SA MESSIJEM!

Brazilski nogometaš Neymar priznao je šta mu najviše nedostaje iz vremena boravka u Barci, kada je sa Messijem i Suarezom bio dio nezaustavljivog trojca.

Do prije nešto manje od godinu dana Barcelona se dičila neponovljivim MSN triom, a onda je PSG platio 222 milijuna eura za Neymara i sjajni triling pretvorio u duo.

Brazilac ni danas, devet mjeseci od odlaska sa Nou Campa, ne može da zaboravi vrijeme provedeno na terenu i van njega sa Leo Messijem i Luisom Suarezom, koji mu, kako i sam kaže, ubjedljivo najviše nedostaju od svih bivših suigrača.

“Bio sam odličan sa Messijem, a onda je došao i Suarez. To je bio šlag na tortu. Nas trojica smo bili dobri po tim. Messi i ja smo bili bliski sa Suarezom, postali smo nerazdvojni i veoma dobro se slagali. Znali smo u svakom trenutku šta bi trebalo da radimo. Tokom treninga, Messi i ja bismo se glupirali s loptom. Suarez bi došao do nas i mi bismo se pravili ljutim”, rekao je Neymar.

Neymar je prošlog ljeta prešao u PSG za rekordna 222 miliona eura, gdje je oformio sličan trio kao u Barci. U Parizu, društvo u napadu mu prave Edison Cavani i Kylian Mbappe, s kojima je osvojio sve što se može osvojiti u Francuskoj.

“Tokom utakmice, ja sam predriblao protivnike i dobacio loptu, a Messi je uradio isto. Suarez je takođe pokušao i mi smo počeli da se smijemo. Bili smo toliko bliski da smo se smijali jedni drugima kada pogriješimo. Imali smo veliko prijateljstvo.”

“Ono što mi nedostaje iz Barcelone je igranje sa Messijem i Suarezom. Bili smo srećni, bili smo prijatelji”, sjetno je zaključio brazilski reprezentativac, koji bi u narednih nekoliko dana trebalo da počne sa treninzima poslije duže pauze zbog ozljede stopala.

(svijetkladjenja.com)

Comments

comments