NE VERUJE U SLUČAJNOSTI Ceca na svoj rođendan KONAČNO PROGOVORILA O LJUBAVI!

Puni 45 godina!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas proslavlja 45. rođendan u krugu članova porodice, najbližih prijatelja i poslovnih saradnika.

Na pitanje o rođendanskim željama, Ceca je istakla da samo želi sebi one elementarne stvari kao što su sreća i zdravlje njoj i njenog porodici.

Ja sam davno shvatila, kada sam rodila svoje dvoje dece šta su mi prioriteti u životu, za mene su to oni. Samo da su moja deca dobro, sve ostalo se da nadomestiti i nema neku trajnu vrednost. Ako ste ispunjeni iznutra onda ste i bolji čovek – istakla je.

Ceci su deca prva čestitala rođendan, a zatim su usledile poruke prijatelja. Ističe da joj je to ogromna čast jer se mnogo ljudi setilo da je njoj baš tog dana rođendan.

Ipak, kako je danas srpska reprezentacija pobedila u prvoj utakmici na svetskom prvenstvu u Rusiji, Ceca ih je bodrila pa im je čestila pesmom:

Ne može nam niko ništa...- otpevala je folk diva deo poznate pesme.

Nismo mogli ni da zaobiđemo pitanje o njenom ljubavnom životu, a evo šta je folk diva odgovorila na to:

Ja ne verujem u slučajnosti, kad bude rekao Bog da to treba da se desi, desiće se. Što se mene tiče ja nešto ne žurim, meni je lepo ovako. Udala sam se, vidim da mogu, da umem, tako da mi to nije neostrvarena želja – rekla je Ceca šaljivo, a zatim nastavila:

Imala sam divan brak, verujem u instituciju braka maksimalno i mislim da je i dan danas ta institucija braka vredna poštovanja.

(Alo.rs)

(Hellomagazin.net)

Comments

comments