MIJENJAJU PROFESIJU: Momci iz Amadeus benda imaju novo zanimanje!

Iako se neeksponiraju previše u medijima, momci iz Amadeus benda su jedni od najzaposlenijih bendova na našoj estradnoj sceni.Međutim, iako dobro rade i obaraju rekorde posjećenosti gdje se pojave, ovi popularni momci bi se uskoro mogli početi baviti i drugim poslovima!

Naime, na jednom nastupu u Posušju, pjevač benda Džaja je dobio ponudu koju nije mogao odbiti. Jedan od momaka, koji je želio da zaprosi djevojku, zamolio je pjevača da on uradi to umjesto njega.Obzirom da je dečko bio siguran da će djevojka u tom slučaju pristati, jer joj je Džaja omiljeni pjevač, momak je uspio da ubijedi pjevača da to uradi umjesto njega.

„Iskreno da Vam kažem, bio sam jako iznenađen.Za sve ove godine koliko se bavim pjevanjem, imao sam svakakvih ponuda.Na jednom nastupu na bini je dečko zaprosio djevojku, ali mi se nikada nije desilo da neko traži da ja to uradim za njega.Koliko sam shvatio, dečko nije bio siguran da će ona pristati, jer nisu bili dugo zajedno, pa je tražio da je ja zaprosim u njegovo ime, jer sam joj omiljeni pjevač, pa mene neće odbiti.Srećom, pristala je, jer ne znam kako bih prihvatio odbijanje“-rekao nam je šaljivo Džaja.

Kako stvari stoje, Amadeusovci se ne moraju brinuti za posao, jer pored muzike, očigledno mogu raditi i neke druge „poslove“, a zanimljivo je da su momci te noći u diskoteci oborili rekord posećenosti, pa su imali dupli razlog za slavlje, a kako je bilo, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama!

(Ekskluziva)

Comments

comments