Ko je ovdje lud? Griezmann se pojavio na pressu, pa rekao da mu je žao

Antoine Griezmann danas se pojavio press konferenciji Francuske i svi su bili sigurni da će konačno objaviti odluku o tome da li će ostati u Atletico Madridu ili će karijeru nastaviti u Barceloni.

Već mjesecima špekuliše se o tome da će Griezmann na ljeto napustiti Barcelonu koja je spremna aktivirati otkupnu klauzulu od 100 miliona eura. Čak mu je i selektor Francuske, Didier Deschamps, poručio da mora riješiti tu dilemu prije početka Mundijala jer ne želi da nešto remeti atmosferu u ekipi.

Griezmann je danas bio na press konferencij i svi su bili ubjeđeni da će otkriti planove za budućnost. Francuz se pojavio pred prisutnim novinarima, ali je sve šokirao kada je rekao da još uvijek ne može reći ništa o tome da li ostaje u Atleticu ili ide u Barcelonu.

“Veoma mi je žao, ali danas vam neću saopštiti odluku o nastavku karijere. Znam da se to očekuje već dugo, ali danas jednostavno nije dan kada ću otkriti nešto više”, poručio je Griezmann koji je nastavio pričati o očekivanjima na Svjetskom prvenstvu.

Sportsport.ba

Comments

comments