KIJA U SUZAMA POTPISALA PAPIRE ZA RAZVOD: Sad otkrila šta Sloba MORA DA URADI ako želi da mu OPROSTI!

Pobjednica “Zadruge” Kristina Kija Kockar otkrila je da je uprkos činjenici da je ona već potpisala razvod, njen još uvijek aktuelni suprug, Sloba Radanović, pokušao da stupi u kontakt sa njom nakon rijalitija, pa ju je pitao da se vide.

– Sloba mi je poslao poruku da se vidimo, ali ja nisam ništa odgovorila. Želim da napravim distancu. Poslije svega što mi je učinio, to je to. Zaista mislim da više ništa neću učiniti za naš brak i da neću pričati sa njim. Nema potrebe, jer šta taj čovjek može da mi kaže – započela je priču pobjednica.

Na pitanje da li ipak postoji neki način na koji pjevač može da povrati njenu naklonost i ljubav, ona je u dahu odgovorila:

– Ako zaista želi da dođe do mene, naći će način. Ja mu se na telefon neću javljati, tako da neka smisli nešto. Neka organizuje koncert, izvinjenje na svakom bilbordu u Beogradu. Neka smisli nešto, ja ne znam. Ako želi da pričam sa njim, jedna poruka mu sigurno neće ispuniti želju da promijenim mišljenje, a kamoli nešto drugo. Poslije svega što sam vidjela, stvarno sam razočarana, ja to nisam zaslužila. To mi je muž i tako nešto da mi uradi, nemam riječi – iskreno je rekla Kristina.

Kockareva je zatim otkrila da su preloman trenutak i konačna odluka da se razvede uslijedili nakon što je svojim ušima preko snimaka na internetu čula šta je Radanović pričao o njoj u “Zadruzi”.

– Svašta se desilo u rijalitiju. Posebno me je pogodilo kada sam vidjela šta je sve pričao o meni iza leđa, a govorio mi da nije tačno. A kada sam izašla vidjela sam snimak i sve te izjave i kad me ogovarao kod Lune. Čula sam i razgovor kada je posljednji put pričao sa mamom, to mi je bilo strašno jer sam uvidjela koliko mene njegova porodica ne voli. Zaista ne mogu više da se borim protiv toga – tvrdi Kija.

Ona za sada ne želi da se vidi sa Slobodanom, ali kada bi ga srela na ulici, ona bi mu poručila da se se kajati.

– Rekla sam mu sve već, ali bih mu dodala i potvrdila da će se mnogo kajati što je meni učinio tako nešto pred kamerama. Rekla bih mu i da će se kajati što više nismo zajedno – priznala je bivša zadrugarka.

(Blic)

Comments

comments