HOROR LJETOVANJE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Cecinu kćerku spopadao ruski biznismen!

Anastasija Ražnatović nije ni slutila šta će joj se dogoditi na ljetovanju u Crnoj Gori kada je za ovaj odmor pakovala svoje kofere. Naime, nju je imućni biznismen iz Moskve danima spopadao, iako mu ona nije dala povoda za to!

Kćerka folk zvijezde Cece Ražnatović nije ni slutila da će je u Budvi, gde je otišla s drugaricom, danima spopadati biznismen iz Moskve.

Model i buduća pjevačica uporno ga odbija jer već duže vrijeme ima dečka, ali taj muškarac je toliko navalentan da ona ne zna više kako da se postavi.

– Anastasija je s drugaricom prije nekoliko dana otputovala u Crnu Goru kako bi se opustila i uživala u moru i sunčanju. Ona je već prve večeri izašla u klub, gdje ju je spazio jedan Rus, koji je odlijepio za njom. On je Taši i njenoj drugarici poslao piće, koje su one vratile jer nisu željele da ih bilo ko čašćava – kaže dobro obaviješten izvor za “Informer”.

Međutim, Rus nije prihvatio odbijanje i nastavio je da se nabacuje Cecinoj kćerki:

Kada mu je konobar rekao da su djevojke vratile turu pića, on se zainatio i prišao Anastasiji. Rekao joj je da mu se mnogo svidjela i da mora opet da je vidi, ali nasamo. Dodao je da ljepšu djevojku skoro nije sreo i pitao ju je za broj telefona. Tasa mu se zahvalila na komplimentima i rekla da ne želi da mu da broj jer ima dečka kog mnogo voli.

Rus, imućan i navikao da ima sve što poželi, poručio joj je da ga ne zanima što je zauzeta.

I tada počinje Anastasijin pakao.

– Bukvalno ne prestaje da je spopada. Prati je do njenog stana u Budvi, dolazi na ista mjesta gde je i Taša, obasipa je poklonima, cvijećem, bombonjerama, parfemima, zove je da se ona i drugarica provozaju njegovom jahtom… Anastasija sve odbija i ponavlja mu da je ostavi na miru, ali njega to ne zanima – tvrdi izvor.

Cecina kćerka će, ako Rus nastavi da je proganja, pokupiti svoje stvari i vratiti se u Beograd.

– Srećom, Rus nije agresivan, ali Anastasija ne želi da njen dečko pomisli da ima bilo šta s njim. Ona ima stabilnu vezu punu povjerenja, međutim, nije joj svejedno, pošto ne zna koji je sljedeći korak bogatog Moskovljanina – završava priču sagovornik.

(Republika.rs)

Comments

comments