Evo sta kaze Ceca o Anastasijinom prvencu..

Anastasija će uskoro objaviti svoju prvu pesmu, evo šta na to kaže njena majka Ceca

Anastasija Ražnatović najavila je nedavno da će uskoro objaviti svoju prvu pesmu, koja nosi naziv “Savršen par”.

Moralo je prođe određeno vreme i da se steknu svi uslovi za objavljivanje moje prve pesme, a pre svega da ja budem sigurna da hoću da se upustim u ono što sam godinama želela. Ponosna sam što sam neke događaje iz života iskoristila i uspela da pretočim u tekst pesme “Savršen par”, a sada je na publici je da odluči kako im se dopada. Ja sam nestrpljiva – napisala je Anastasija na “Instagramu”.

 Foto Promo

Povodom Anastasijinog prvenca, oglasila je i njena majka Ceca Ražnatović, koja joj je i javno uputila reči podrške:

Svaki trud se isplati na kraju. Ako uspeš, uspeš, ne uspeš, ne uspeš, ona je obrazovana, mlada, lepa, zdrava devojka i naći će se u nekoj drugoj profesiji, ali je jako bitno da pokuša, da se sutra ne bi kajala a imala je velikih mogućnosti da nešto uradi i po pitanju muzike – rekla je Ceca u emisiji “Premijera”.

Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović snimila numeru “Savršen par”, čija se premijera očekuje do kraja juna

MLADA nada domaće pop scene Anastasija Ražnatović (20) snimila je prvu pesmu pod nazivom “Savršen par”, čija se premijera očekuje do kraja juna. Tekst, muziku i aranžman potpisuje makedonski hitmejker Darko Dimitrov. Svoj prvi singl, ćerka folk zvezde Cece Ražnatović snimila je 16. maja u Skoplju, a spot je realizovan na nekoliko lokacija u Beogradu u produkciji “Aj-Di-Džej videos”.

Moralo je da prođe određeno vreme i da se steknu svi uslovi za objavljivanje moje prve pesme, a pre svega da budem sigurna da hoću da se upustim u ono što sam godinama želela – iskrena je Anastasija.

Ponosna sam što sam neke događaje iz života iskoristila i uspela da pretočim u tekst pesme “Savršen par”, a sada je na publici da odluči kako im se dopada. Nestrpljiva sam da čujem njihovo mišljenje.

(Novosti.rs)

(Hellomagazin.net)

Comments

comments