“DUŠA MOJA, OČI TATINE”: Otac Davida Dragičevića objavio bolan status i postavio fotografije sina kada je bio mali (FOTO)

Davor je otvorio profil na Facebooku nakon smrti sina.

Davor Dragičević, otac nastradalog Davida Dragičevića, objavio je na Facebooku fotografije svog sina kada je bio mali, kao i kada je bio u osnovnoj i srednjoj školi.

Otac Davida Dragičevića je na Facebook grupi “Pravda za Davida” postavio nekoliko fotografija svog sina koje su nastale 2003, 2012. i 2016. godine.

Na fotografiji iz 2002/2003. godine David ima 6,7 godina.

Njegov otac objavio je i fotografije odeljenja IX2, na kojima je David sa drugovima iz osnovne škole.

Ostale fotografije su kada je David bio u srednjoj školi, a na skoro svima je nasmijan.

Na svim fotografijama možete lako da prepoznate nastradalog mladića, zahvaljujući gustoj, kovrdžavoj kosi, dok na onima iz srednje ima dredove.

U opisu fotografija Davor Dragičević napisao je “đakac moj, dušo moja, oči tatine”.

Njegov otac, kako je rekao na konferenciji za novinare u Beogradu, otvorio je profil na ovoj društvenoj mreži.

David Dragičević nestao je 18. marta, a njegovo telo pronađeno je 24. marta, u ušću Crkvene u Vrbas. Od tada u Banjaluci traje borba za istinom, jer njegovi roditelji, prijatelji i drugovi tvrde da je David ubijen.

Narodna skupština Republike Srpske na posebnoj sjednici donijela je odluku o formiranju Anketnog odbora u cilju sagledavanja svih činjenica u vezi sa slučajem stradanja mladića Davida Dragičevića,prenosi buka.com!

Comments

comments