DA NE POVERUJEŠ: EVO KOLIKO ‘PROSEČNIH PLATA’ JE CECA ZARADILA ZA JEDNO VEČE

Jedna od najvećih balkanskih zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u skladu sa statusom i popularnošću koje uvažava u narodu, jedna je i od najplaćenijih pevačica sa naših prostora.

Folk diva drži neoborivi rekord kada je reč o honoraru zarađenom za jedno veče, budući da je, nastupajući na jednom privatnom veselju u Holandiji, dobila vrtoglavih 100.000 evra, dok joj je domaćin naposletku poklonio i zlatnu ružu vrednu 30.000 evra.

To u prevodu znači da je pevačica za jedno veče zaradila čak 318 prosečnih plata u Srbiji..

Evo koliko će Ceca zaraditi od letnje turneje!

Foto: TV Pink

– Ona ne nastupa svakog vikenda i ne peva pod šatorima i na privatnim proslavama, ali zato za jedan njen nastup na trgu ili u diskoteci treba izdvojiti 25.000 evra – navodi izvor iz menadžerskih krugova koji dodaje da će Ceca do kraja leta inkasirati 250.000 evra.

Za Cecu Ražnatović ovo leto će biti berićetno, i prema nezvaničnim informacijama, već je zaradila 150.000 evra, a od narednih nastupa će inkasirati još 100.000 evra!

– Na visinu honorara najviše utiče da li pevač ima hit, koliko publike prima diskoteka u kojoj nastupa i gde se nalazi, jer nije ista tarifa za nastup sredom u Nišu, i recimo petkom u Cirihu. Ceca je najplaćenija pevačica sa ovih prostora. Ona ne nastupa svakog vikenda i ne peva pod šatorima i na privatnim proslavama, ali zato za jedan njen nastup na trgu ili u diskoteci treba izdvojiti 25.000 evra. Tako je Ceca za šest nastupa zaradila oko 150.000 evra, a do kraja sezone je očekuju još četiri velika koncerta, posle kojih će biti bogatija za još 100.000 evra – kaže izvor iz menadžerskih krugova.

Comments

comments