Ceca se vozila u AUTOBUSU, a evo kako je IZGLEDALA pored svih putnika

Pevačica je pokazala da ne mora da koristi samo avione i automobile kao prevozna sredstva, već je, kao sav normalan svet, odabrala autobus, pa se njime vratila iz bugarske prestonice, u kojoj je održala koncert pred 12.000 ljudi.

Ceca Ražnatović se iz Sofije vratila u Beograd, a kako nije mogla da čeka na sledeći let avionom, sa svojim timom se vratila autobusom. Za ovu priliku odabrala je ležernu odevnu kombinaciju, u kojoj se osećala udobno, a sa ekipom emisije “Premijera” uradila je intervju tokom duge vožnje.

– Ovo su ljudi koji me godinama prate, vidite koliko je sada sati, 2 posle ponoći, atmosfera nam je odlična, šalimo se, zabavljamo. Možda ću početi češće da koristim bus kao prevozno sredstvo. Ovo nije prvi put da sam ovako putovala posle nastupa, i iz Beča sam se vraćala autobusom – rekla je Ceca.

Svi putnici su bili njeni saradnici, od muzičara, preko menadžera, do frizera, a folk diva je ovom prilikom najavila koncert na Gradskom trgu u Lazarevcu, koji će se održati u četvrtak, 1. marta, u 20 časova.

(Blic.rs)

 

Comments

comments