CECA OTKRILA ŠTA JU JE KIJA MOLILA!

Svetlana Ceca Ražnatović pred kraj “Zadruge” progovorila je o svom odnosu sa Lunom Đogani, kao i o druženju njene djece sa blogerkom, ali je odlučila i da otkrije detalje vezane za Kiju Kockar.

Naime, Ceca je, na opšte iznenađenje mnogih, prizanala ko je u popularnom rijalitiju njen favorit:

– Moj favorit je svakako Kristina. Pametna, lijepa, obrazovana i inteligentna djevojka – izjavila je Ražnatovićka koja je svojom izjavom zaprepastila sve budući da je Luna bila drugarica njene kćerke Anastasije.

Ceca je dodala da iako je bila u žiriju “Pinkovih Zvezda”, Slobu Radanovića poznaje veoma površno, dok je Kiju upoznala na veoma neobičan način:

– Kiju sam upoznala prije nekoliko godina u avionu, na letu za Dubai. Šarmantna, kao što i jeste, Kristina mi je prišla, pružila ruku, rekla mi svoje ime i otkrila da je djevojka Slobodana Radanovića. Tada je izgovorila rečenicu koje se i danas sjećam, a kojom me je kupila: „Ja ću biti divna prema vama na ovom letu, a vas molim da obratite pažnju na mog Slobu, koji se takmiči u ’Pinkovim zvezdama’“. Ostala mi je u sjećanju kao fina i kulturna djevojka. Djeluje mi kao jaka žena, ona je zdravo ambiciozna, jedna slatkica, želim joj svu sreću i sudbinu Sandre Meljničenko.

(Republika.rs)

Comments

comments