‘Argentini treba Icardi, ali Messi u reprezentaciju zove samo prijatelje!’

Hernan Crespo smatra kako Icardi neće igrati na Svjetskon prvenstvu jer nije u Messijevom užem krugu, iako je po kvaliteti odmah iza njega i Ronalda.

Nekadašnji napadač Chelseaja i Intera smatra kako Interova zvijezda Mauro Icardi, iako je ušao u preliminarni popis od 35 igrača za SP, neće biti izabran za put u Rusiju jer se ne nalazi u Messijevom “čarobnom krugu”.

Icardi je uoči posljednjeg kola drugi strijelac Serie A, a ima tek pogodak manje od Lazijevog napadača Cire Immobilea, no svejedno bi mogao propustiti SP usprkos tim uspjesima.

Iako Argentina ima velik broj kvalitetnih igrača na napadačkim pozicijama, Crespo misli kako je Icardi upitan čisto zbog toga što nije prijatelj sa zvijezdom Barcelone.

“Mislim da Icardi nije jedan od Messijevih prijatelja”, rekla je igračka legenda Parme. “Reprezentacija je sastavljena od čarobnog kruga, ako me razumijete. Icardi nije dio tog kruga i stoga neće ići u Rusiju. To je moje mišljenje.”

“Momčad treba napadača poput njega, ali očito se Sampaoli i Messi ne slažu.”

Crespo je iznenađen da usprkos odličnim partijama koje Icardi pruži za klub, 25-godišnjak još nije postao standardni član reprezentacije.

Резултат слика за 'Argentini treba Icardi, ali Messi u reprezentaciju zove samo prijatelje!'

Također je istaknuo koliko cijeni igru Interovog napadača: “Nijedan igrač nije bolji od njega u jedanaestercu. Kad dobije loptu tamo, ubojit je, ali naravno, ako želite graditi duboke napade, Aguero je prikladnija opcija.”

“Poslije Cristiana i Messija, velik je broj napadača koji se mogu smatrati trećima na svijetu. Po meni je i Icardi u tom društvu.”

Crespo je također izrazio želju za gledanjem Icardija na San Siru dogodine: “Inter mora učiniti sve da ga zadrži, njihovi direktori su sposobni i riješit će sve njegove brige za budućnost.”

goal.com

Comments

comments